Over ons

Directrice het beste matras

Onze missie: kwaliteitsmatrassen met een hoge service voor een eerlijke prijs!

Monika Reijers-Hofer, directrice

E.S.D.H. Slaapadviezen, een echt familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor slaapcomfort. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het maken van alle soorten matrassen: van matrassen voor kleine plezier bootjes tot luxueuze zeewaardige jachten of voordelige matrassen voor uw logeerkamer tot medisch matrassen voor mensen met lichamelijk klachten. Alle matrassen maken we zelf, in onze eigen werkplaats vlakbij Eindhoven. Daarmee kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook het matras helemaal afstemmen op uw wensen.

Monika Reijers -Hofer startte in 1993 E.S.D.H. Slaapadviezen. Inmiddels werken haar man, zoon en dochter ook in het bedrijf. Samen gaan ze voor hoge kwaliteit en bovenal de persoonlijke service waar Slaapadviezen groot mee is geworden.

 

 

 

 

Het Beste Matras is een Persoonlijk Matras

Uw behoeften en wensen zijn de basis. Deze bespreken we met u tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis. We maken daarbij gebruik van een intake formulier waarop we precies vastleggen hoe uw lichaam ondersteunt moet worden. Vervolgens kijken we samen wat voor soort matras daar bij past. Dat kan bijvoorbeeld een traagschuim matras zijn, of een pocketvering matras met extra lagen koudschuim. In principe is alles mogelijk, dat geldt ook voor de afmeting en de vorm van het matras. U betaalt daarvoor één vaste prijs per persoon. Wilt u meer weten over onze persoonlijke matrassen klik dan op de button hieronder.

schuim

 

 

 

 

 

Ambachtelijk maatwerk

  • 20151030_131850
  • 20151030_131922
  • 20151030_132040
  • 20151030_132052
  • 20151030_132143

Onze werkplaats en onze methode

Een matras maken is vakwerk. Klopt de opbouw niet, dan merkt u dat snel genoeg. Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan uw wensen en advies. Met name belangrijk als u lichamelijke klachten heeft. Daarna gaan we voor u aan de slag in onze werkplaats. Daar wordt uw matras op ambachtelijke wijze gemaakt. We selecteren de juiste materialen om deze vervolgens handmatig te snijden en te stikken. Samen gaan we voor een matras waar u heerlijk op slaapt en waar u jaren van kunt genieten.

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van onze werkplaats.

 

 

Jong geleerd, oud gedaan

E.S.D.H. Slaapadviezen investeert in jong talent. Wij werken samen met scholen in de regio zoals het Summa College. Zo bieden we stagiaires de mogelijkheid zich te specialiseren in het vak van matrassenspecialist. Of bijvoorbeeld logistiek, marketing of slaapadviseur. Hierdoor zijn wij niet alleen constant bezig met ons vak en proces maar hebben ook een goede stroom van eigen getraind personeel.

jong geleerd