rugklachten matras

Minder rugklachten, een betere nachtrust. Kies voor een matras op maat!

 • Gratis persoonlijk consult bij u thuis
 • Maatwerk uit eigen werkplaats
 • Hoogwaardige materialen uit Nederland en Duitsland
 • Vaste prijs van 785 euro per persoon
 • Kosteloos geleverd tot in de slaapkamer
 • Kosteloze aanpassing binnen 6 maanden na levering
Rugklachten matras


Bel 040 291 23 25  of mail naar www.slaapadviezen.nl

minder rugklachten door het juiste matras

Vaak zijn rugklachten het gevolg van een verkeerde houding tijdens het slapen. Maar ook als u bijvoorbeeld een hernia of scoliose heeft, dan is een goede nachtrust essentieel. Tijdens uw slaap krijgt uw lichaam de gelegenheid om te rusten. Is uw matras helemaal afgestemd op uw klachten en wensen, dan kan uw lichaam optimaal rusten. Kies daarom voor het rugklachten matras: een medisch matras dat voor u op maat wordt gemaakt. Wij hebben ervaring met onder andere deze lichamelijke klachten:

 • Hernia
 • Lumbargo
 • Discusdegeneratie
 • Algemene rugklachten
 • Scoliose
 • Discusbulging

‘De invloed van een matras wordt vaak onderschat. Door de juiste ondersteuning kunnen rugklachten enorm afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen’

Henk Zantingh – Senior slaapadviseur

henk

 

 

 

De opbouw van een rugklachten matras

Het juiste matras bij rugklachten is altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en uw rugklachten. Ten eerste is het belangrijk dat uw rugklachten verminderen. Dat bereiken we onder andere door drukverlagende zones in te bouwen in het matras. Daarnaast kijken we ook naar comfort, afmeting en eventuele bijzondere wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meer- of minder ventilatie, een andere stoffering en diverse soorten matraskernen. Denk aan pocketvering, koudschuim en traagschuim. Soms is een combinatie van verschillende materialen het meest passend voor uw rugklachten. Hiernaast ziet u een voorbeeld.

 • Verwarmende spec
 • Verkoelde spec
 • Trans-druk spec

 

 

20151031_142212

Persoonlijk en betrokken

Een rugklachten matras heeft pas echt meerwaarde als wij precies weten aan welke eisen het moet voldoen. Daarom gaan we graag persoonlijk met u in gesprek. U leert de mogelijkheden kennen en wij uw wensen. Samen vullen we een uitgebreid rapport in waarin precies staat welke delen van uw lichaam ondersteuning nodig hebben. Het persoonlijk gesprek is vrijblijvend en kosteloos, gewoon bij u thuis. U krijgt een persoonlijk slaapadviseur die u begeleidt tijdens en na levering. Maak nu een afspraak.

Ambachtelijk matras uit eigen werkplaats

Wij hebben onze eigen werkplaats vlakbij IKEA Eindhoven. Daar werken wij met hoogwaardige materialen van Nederlandse en Duitse oorsprong. Daarmee zijn we uniek in Nederland, waar veel andere matrasspecialisten gebruikmaken van fabrieken in Oost Europa of zelfs ver daarbuiten. We hebben als bedrijf ruim 20 jaar ervaring in de matrassenbranche. Onze vakmensen zijn echte ambachtslieden, met jarenlange ervaring in het stofferen van matrassen en meubels.

Bezig met productie
20151030_093704

Samen met slaapadviezen uw rugklachten verminderen

U kunt rekenen op professioneel advies als het gaat om rugklachten. Onze slaapadviseur neemt de mogelijkheden uitgebreid met u door. Na het gesprek kent u de mogelijkheden en kunt u rustig nadenken. Daarna gaan we voor u aan de slag. Het matras wordt opgebouwd uit materialen die vergelijkbaar zijn met de materialen in A-merk matrassen. En dat terwijl u beduidend minder betaalt: 785 euro per persoon! Is het matras toch niet helemaal naar wens? Neem binnen 6 maanden contact op met uw slaapadviseur, dan passen wij het matras kosteloos aan.

 

 

Vergelijk ons met andere a-merken

U kunt pas echt een keuze maken als u heeft vergeleken. Vergelijk daarom ons beste matras met die van andere A-merken.
Het uitgangspunt is een matras met afmeting van 90×200. Uiteraard zijn bij ons alle afmetingen mogelijk, voor een vaste prijs per persoon.

rooster2